יום שלישי, 2 באפריל 2013


עבודה בביולוגיה

ד.

·        שאלת החקר היא כיצד משפיעה הטמפ' על רמת חומציות החלב.

·        ההשערה שלנו היא שהחלב שהיה הטמפ' החדר יהיה חומצי יותר מהחלב במקרר

·        א. תכנון שיטת המחקר – ניסוי או סקר:

כלים וחומרים – חלב, 2 כוסות, מד טמפ', מד PH

 

לוקחים שתי כוסות של חלב ושמים כוס אחת עם חלב בחדר בטמפ' וכוס אחת עם חלב במקרר וכל כמה ימים מודדים את רמת הPH של כל כוס.

 

הדרך שאנחנו מתכוונים למדוד היא שכל כמה ימים קבועים נמדוד את רמת הph  בכל כוס עם מד PH .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה